Selecteer een pagina

Even voorstellen: Matthijs Ballintijn, onze nieuwe penningmeester

Tijdens de ALV van 31 maart jl. heeft u ingestemd met de benoeming van een nieuwe penningmeester, Matthijs Ballintijn. Matthijs zal deze bestuursfunctie overnemen van Klaas Wieringa die op zijn beurt het voorzitterschap van Willem-Jan Stegeman heeft overgenomen. Matthijs stelt zich graag kort aan u voor:

“Ik ben Matthijs Ballintijn, 53 jaar en sinds 2006 samen met mijn gezin bewoner van huisje 36. Getrouwd met Mariëlle, en vader van Laurine (19), Thijs (17) en Frederique (13). Van kinds af aan ben ik opgegroeid met het water, en in mijn jonge jaren heb ik veel wedstrijd gezeild. Ik ben werkzaam in de ICT-branche, en richt me daarin op systemen voor digitale identiteiten.

Ik zie ernaar uit om de komende jaren als penningmeester deel uit te maken van het bestuur van ons mooie park”.