Selecteer een pagina

Handleiding

Korte uitleg van de onderdelen van de site.

 

Berichten

Via de link ‘berichten’ kom je op het ‘facebook’ -achtige gedeelte van de site. Je landt op jouw eigen pagina, waar je berichten, foto’s en filmpjes kunt plaatsen die voor iedereen zichtbaar zijn. Dat kan bovenaan de pagina. Daaronder vind je de berichten van anderen, die je kunt bekijken en lezen en eventueel van een commentaar voorzien. Net facebook dus, en allemaal zichtbaar voor iedereen.

In de kolom rechts zie je wie er kortgeleden actief waren op de site.

Prikbord

Het prikbord is eigenlijk net zo’n berichtenpagina, maar met vooraf ingedeelde onderwerpen. Op dit moment zijn het er nog twee – tips en tricks voor onderhoud aan huisjes en park en de eigen marktplaats ofwel vraag en aanbod van spullen.

Agenda

In de agenda tref je een overzicht van alle activiteiten die er op sleatemar georganiseerd worden. Organisatoren kunnen het evenement bekendmaken en leden kunnen zich via de site aanmelden om mee te doen.

Documenten

Gebruik van het Documenten gedeelte is beperkt tot de leden van het bestuur. Het is de plek waar relevante documenten mbt de cooperatie opgeslagen en gedeeld worden.