Selecteer een pagina

Kerst- en nieuwjaarswens van het bestuur

De kerstperiode staat voor de deur en het jaar 2017 is nu echt bijna voorbij. We hebben dit jaar weer veel plezier beleefd in Sleatemar. Het was voor de meesten een jaar om te genieten van de gezelligheid rond het water in ons mooie park. Ook in 2018 trekken we deze lijn door en wie weet dit jaar een Elfsteden tocht?!

Ook dit jaar hebben de verschillende (familie)leden en commissies zich weer ingezet voor ons park. Een speciaal dankwoord aan hen: Theehuis commissie: Widelo Caderius en Mecheteld Kaak-Daniëls, de ICT Commissie: Rik Boelhouwer en Remco van Ommeren, de Zeilcommissie: Sef Brackel, Gijs van Vloten en Rik Boelhouwer, Kas commissie: Arnold Gast en Oskar Geldof, Kernteam commissie toekomst-visie: Ruud Smit, Willem Wiegersma, Frederike Wegener Sleeswijk-Meine Jansen en sollicitatie commissie: Ton Cools, Ruud Smit, Willem Wiegersma, Mechteld Kaak- Daniëls en Fredederik Wegener Sleeswijk, het jeugdbestuur: Meiske, Florien, Hidde en Ruud, Eelco en Loes Tienstra voor het organiseren van de opti/jeugdzeiltrainingen ook Koen Faber voor zijn initiatief voor het boek voor Lolle. Mede door de inzet van actieve (familie)leden, blijft het park levendig, behoudt het zijn karakter en reilt en zeilt het elk jaar weer zodat alle leden en hun familie een heerlijke tijd hebben op het park. Onmisbaar, heel veel dank!

Dit is ook de laatste maand dat Lolle Schakel werkzaam is al beheerder. Lolle is ruim 18 jaar echt een begrip geworden op ons park. We nemen tijdens de ALV officieel afscheid van Lolle die met zijn vrouw Cileke van de “oude dag” gaat genieten. Lolle heeft zijn opvolger Rein van der Wey de afgelopen maand ingewerkt. Laten we met z’n allen Rein zo goed mogelijk helpen een goede start te maken in zijn nieuwe functie.

In het kader van de kerstgedachte willen wij tevens stilstaan bij de leden die dit jaar zijn herdacht tijdens de ALV en of in dit jaar zijn overleden: mevrouw Benders (huisje 31) , de heer Frans Kopp (erelid – huisje 26), de heer de Korte (huisje 14), de heer Pieter van der Weijden (huisje 34), mevrouw Henriëtte van Wijk (huisje 43), de heer Rein Zwart (huisje 24). Wij wensen familie en dierbaren rond deze tijd extra veel sterkte.

Het bestuur van Buitenplaats Sleatemar dankt u voor het vertrouwen dat u in ons als bestuur stelt en wenst u, uw familie en iedereen die ons fijne park een warm hart toe draagt heel fijne feestdagen en het allerbeste voor 2018.