Selecteer een pagina

KPN monteur tbv modem

Beste leden,

We zijn bij de laatste fase van de aanleg van de glasvezel aangekomen. Als het goed is zijn deze week alle huisjes voorzien van een glasvezelkastje. Althans iedereen die dat wilde.
Ook zijn er al heel veel abonnementen afgesloten bij KPN Sales Noord. We hebben centraal geregeld dat er dan een monteur langs komt vanaf 4 juli (aanstaande maandag) om de modems voor deze abonnementen aan te sluiten op het glasvezelkastje. 

Echter, omdat VolkerWessels al wist welke huisjes een abonnement hebben aangevraagd, hebben zij dit voorwerk al gedaan en kan iedereen zijn eigen modem vrij eenvoudig zelf aansluiten. Het schijnt dat je de rode kabel in het modem moet doen en de stekker in het stopcontact en dat je dan al verbinding hebt. Sommigen hebben dat al gedaan en genieten nu al van glasvezel-verbinding.

Maar, voor wie dat nog niet gedaan heeft is de vraag:  Welke leden willen nog graag dat de monteur langskomt om het modem aan te sluiten? Omdat dit niet meer nodig is voor iedereen willen wij graag even inventariseren bij welke huisjes de monteur van KPN nog wel langs moet komen. En zo voorkomen, dat zij nog een keer al die huisjes langs gaan. Er zijn geen extra kosten aan verbonden omdat we dat al hebben afgesproken met KPN Sales Noord. 

Dus, kan iedereen die graag wil dat de monteur de modem komt aansluiten een bericht sturen naar onze secretaris per ommegaand, voor vrijdag 1 juli?

Dank en vriendelijke groet,
Frederike WS