Selecteer een pagina

laatste mededelingen m.b.t. het lustrum

Beste leden, 

Aanstaande zaterdag begint de viering van ons 50-jarige lustrum.

Ondanks Corona en evt. weersomstandigheden gaat het hele programma gewoon door. Alle activiteiten kunnen op veilige afstand van elkaar; ook het diner bij het theehuis 7 augustus. En uiteraard is er mooi weer besteld bij onze lokale weerman uit Balk; Gerrit Hiemstra. Mocht het echt nodig zijn dan kunnen we festiviteiten verzetten; als dat zo is communiceren wij daarover in de ‘Sleatemar Samen’ whats-app-groep! Zorg dus alsjeblieft dat je in die appgroep bent opgenomen en je die berichten leest. Ook gebruiken we natuurlijk de krijtborden van het theehuis.

Verder goed om te weten: iedereen die zich heeft opgegeven kan er vanuit gaan dat dit is verwerkt in onze administratie en dat daar rekening mee is gehouden bij de organisatie van alle activiteiten en alle bestellingen. 

En: iedereen kan zich nog aanmelden voor de sup- en zeilwedstrijden van zaterdag 7 augustus (in de haven) en zondag 8 augustus (op het Slotermeer) – inschrijving is in het theehuis op vrijdag 6 augustus tussen 18.00 en 20.00 uur.

En uiteraard hierbij ook de oproep aan alle leden die boten hebben liggen aan de hoofdvaartkunt u er voor zorgen dat deze boten zaterdag 7 augustus tussen 13.00 en 17.00 uit de hoofdvaart zijn i.v.m. de sup- en zeilwedstrijden die dag? Leg ze ajb. even om de hoek in de haventjes of langs de landtong. En/of geef iemand anders de sleutel (als de boot aan de ketting ligt) om deze om de hoek te kunnen leggen, als je er zelf niet bent. Dank!

Als u toch nog vragen aan de lustrumcommissie heeft, dan lezen we die graag per mail op: Sleatemar50jaar@gmail.com

En dan nog even als reminder hierbij de planning:

Zaterdag 31 juli:

  • 10.00 u  theehuis – opening lustrum; koffie en oranjekoek voor alle leden en hun familie.
  • 11.15/11.30u sloepen-picknick tocht
  • 16.30u theehuis – borrel voor iedereen en bekendmaking winnaar sloepentocht
  • 21.00u theehuis – verzamelen in rubber-/kleine boten voor bijzondere verrassing. Neem evt. warme deken, muggenspul en een drankje mee.

Zaterdag 7 aug.:

  • 10.00u theehuis – spelletjesochtend en lunch voor kinderen (ca. 6- 12 jaar)
  • 14.00u theehuis – sup- en zeilwedstrijd in onze haven –> inschrijving in theehuis vrijdag 6 aug. tussen 18.00 en 20.00u.
  • 19.00u theehuis – diner 

Zondag 8 aug.:
Onderlinge zeilwedstrijd –> inschrijving in theehuis vrijdag 6 aug. tussen 18.00-20.00u

Zondag 14 aug.:
Zeilwedstrijd met Markant en Lutz –> inschrijving in theehuis vrijdag 13 augustus tussen 18.00 -20.00u.

Graag tot gauw!

Groeten,

Frederike,

namens de hele lustrumcommissie