Selecteer een pagina

Lustrum 2021

Beste leden, lieve mensen,

Dit jaar bestaan we 50 jaar en dat gaan we met z’n allen vieren!

Zoals in de ALV al is aangekondigd zijn we druk met het organiseren van een aantal mooie en gezellige evenementen voor iedereen op ons park en verzorgen wij een aantal lustrumartikelen die u kunt kopen! Alles voor jong en oud!

We hebben twee weekenden waarop de meeste activiteiten plaatsvinden: zaterdag 31 juli en zaterdag 7 en zondag 8 augustus.

Natuurlijk houden we zoveel mogelijk rekening met de dan geldende maatregelen rondom Covid-19 en ieders veiligheid. Alle activiteiten kunnen ofwel in groepsverband ofwel met het eigen gezin, het eigen huisje gedaan worden.

Hoe kunt u aangeven dat u mee wil doen?

Per activiteit kunnen (en moeten) leden zich van te voren aanmelden via bijgesloten aanmeldingsformulier. U kunt dit printen, invullen en per mail sturen aan: Sleatemar50jaar@gmail.com

In principe zijn de activiteiten gericht op onze leden, maar uiteraard zijn grootouders, kinderen en kleinkinderen, familieleden van harte welkom!

Per activiteit vragen we een bijdrage van deelnemende leden. Het bedrag staat bij de activiteit vermeld op het formulier. U kunt op bladzijde twee uitrekenen hoeveel u moet betalen voor alle activiteiten waar u aan deelneemt en producten die u wilt kopen. Helaas kunnen wij geen bedragen terugstorten indien u onverhoopt niet aanwezig kunt zijn.

Graag ontvangen wij de betaling uiterlijk 9 juli, u kunt dit bedrag overmaken naar banknummer NL87RABO0124734766 t.n.v. Coop. Ver. Buitenplaats Sleatemar, onder vermelding ‘lustrum + huisnummer’.

En voor diegene die naast de activiteiten, graag financieel willen helpen om dit alles mogelijk te maken; u kunt een bijdrage overmaken naar hetzelfde banknummer, maar dan wel graag onder vermelding van ‘sponsoring lustrum’. Deze steun wordt gebruikt om de onkosten voor de spelletjesochtend en de verrassingsavond te betalen.

Verder is alle hulp natuurlijk altijd welkom. Op de dagen zelf kunnen we zeker extra handen gebruiken bij voorbereiding en begeleiding. Als u , of uw kinderen, kunnen helpen horen wij dat graag via de mail naar: Sleatemar50jaar@gmail.com

Het lustrum-programma is als volgt:

Zaterdag 31 juli:

10.00 uur: opening lustrumjaar met koffie en Friese oranjekoek bij het theehuis. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden er is voor iedereen koffie en oranjekoek bij het theehuis.

11.30 uur: de traditionele sloepen-picknick-tocht die ons dit keer naar weer hele nieuwe plekken gaat brengen en voorzien is van nieuwe uitdagingen. De tocht wordt georganiseerd door: Hermien, Rik, Diederik en Ineke. Zij horen graag voor 9 juli of u mee gaat varen, via het aanmeldingsformulier!

Om dit evenement Corona-proof te houden moeten booteigenaren en opstappers zelf lunch en drank verzorgen aan boord. Booteigenaren kunnen aangeven of ze andere leden mee willen/kunnen nemen op hun sloep of dat ze het liever beperkt houden tot hun ‘eigen bubble’.

Hiervoor moeten leden zich van te voren aanmelden en ook graag opgeven of ze met een eigen boot meevaren of graag willen meevaren op andere een boot. Wij zullen dit dan zo goed mogelijk verdelen. Zie aanmeldingsformulier.

16.30 uur: borrel bij het theehuis en bekendmaking prijswinnaar van de sloepentocht.

20.00/21.00 uur: in de avond hebben we nog een mooie , bijzondere verrassing voor u vanaf het water in ons eigen park. Hierover volgt later meer informatie.
Leden hoeven zich hiervoor niet aan te melden.

Zaterdag 7 augustus:

10 uur: de spelletjesochtend voor de kinderen (leeftijd ca. 6 tot 12 jaar). Alle kinderen zijn welkom deze ochtend voor een programma met Oud-Hollandse spellen, knutselen en spelletjes op en rond het water. Na afloop is er een lunch voor alle kleine deelnemers in het theehuis. We kunnen nog hulpouders gebruiken deze ochtend!

Hiervoor kunnen ouders hun kinderen van te voren opgeven. We vragen een bijdrage van €5,– voor de lunch en een deel van de huur van de speeltoestellen en knutselspullen.

14.00 uur: verschillende sup- en zeilwedstrijden in onze eigen haven. Zie je het al voor je, racen tegen je buren op een sup door de haventjes? Uiteraard zonder er in te vallen! Of onze jeugd in de optimisten tussen de huisjes door? En wat dacht je van de iets meer ervaren laser-zeilers die moeten laveren over de hoofdvaart? Het wordt een dolle boel, vol met de door ons allen zo geliefde watersport!

Ook hiervoor moeten leden zich van te voren aanmelden, u kunt dat aangeven op het formulier. Deelname is gratis.

19.00 uur: gaan we met z’n allen buiten eten bij het theehuis. De catering wordt georganiseerd door Badmeester Keimpe; er is een heerlijk buffet, met salades en brood. Volwassenen kunnen kiezen uit een Cajunsteak van de Black Bastard, de bekende gerookte

paling van Keimpe, of een vegetarische curry met pompoen en jackfruit. Uiteraard komt er ook een kindergerecht. Zoals gebruikelijk kunt u drank afnemen bij het theehuis.

We maken een opstelling van picknicktafels rondom het theehuis, zodat iedereen bij elkaar en toch op gepaste afstand kan genieten van een heerlijke gezamenlijke maaltijd. Uiteraard zal er ook ‘een muziekje’ zijn en maken we er een mooie, onvergetelijke avond van!

Leden moeten zich van te voren opgeven voor het diner en een keuze maken tussen de hoofdgerechten (vlees, vis of vega). Voor de kinderen wordt een apart gerecht geregeld. De prijzen voor de maaltijden staan in het aanmeldingsformulier. Wilt u bij uw keuze opgeven hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen er mee eten deze avond?

We kunnen ook hier nog hulp gebruiken op de avond zelf – misschien zijn er kinderen of ouders die willen helpen – dan horen we dat graag!

Zondag 8 augustus

De volgende dag is er een onderlinge zeilwedstrijd tussen alle leden (of hun vertegenwoordigers) van Sleatemar. Zie dit als de generale repetitie voor de zeilwedstrijd van 14 augustus met Markant, of zie dit als jouw kans om te winnen, maar doe vooral mee aan de enige echte lustrum zeilwedstrijd op het Slotermeer!
Leden kunnen zich opgeven voor de zeilwedstrijd op vrijdag 6 augustus, of alvast van te voren aanmelden via het aanmeldingsformulier.

Zaterdag 14 augustus

Grote zeilwedstrijd met Markant en Lutz en borrel, zoals gebruikelijk maar met een extra feestelijke tint vanwege ons 50jarig bestaan.
Inschrijven op vrijdagavond 13 augustus tussen 18.00 – 20.00 uur in het theehuis.

Lustrum – artikelen

Naast activiteiten hebben we ook een aantal exclusieve lustrum-artikelen ontwikkeld. Floris- Jan van Luyn heeft in samenwerking met de lustrumcommissie een logo speciaal voor ons 50-jarig bestaan gemaakt. Dit logo vormt de basis voor een aantal unieke artikelen die onze leden kunnen kopen.

Zo is er een t-shirt, een visserhoedje en hebben we ons eigen vaantje waarmee voortaan alle boten van Sleatemar herkend kunnen worden. Ook is er een kwartet van ons park. Alles ter ere van ons 50 jarig bestaan. Leden kunnen via het aanmeldingsformulier aangeven welke artikelen ze willen bestellen.

Er staat dus heel wat te gebeuren deze zomer. We horen het graag als u vragen heeft, maar hopen ook dat iedereen volop kan genieten van een mooie zomer en een mooie lustrumjaar met verschillende activiteiten. We zien graag jullie ingevulde aanmeldingsformulieren (incl betaling) tegemoet voor 9 juli!

Samen maken we er een mooie feestelijke zomer van: Sleatemar 50 jaar! Vriendelijke groet namens de hele lustrumcommissie,

Frederike Wegener Sleeswijk en Isabel Teunissen

Sleatemar50jaar@gmail.com

Hier vindt u de link naar het inschrijfformulier: https://sleatemar.nl/wp-content/uploads/2021/06/Aanmeldingsformulier-Lustrum-Sleatemar-50-jaar-21-06-vs-2-1.pdf