Selecteer een pagina

Nieuwe beheerder

Met dank aan de sollicitatie commissie bestaande uit Ton Cools, Ruud Smit en Willem Wiegersma en met support van Frederike Wegner Sleeswijk – Meine Jansen en Mechtelt Kaak-Daniëls delen wij het goede nieuws graag dat er een vervanger voor Lolle is gevonden.

Rein van der Wey is per 1 januari 2018 de nieuwe Beheerder voor Buitenplaats Sleatemar. Hij stelt zich hieronder aan u voor.

Rein doet overigens met alle liefde extra klussen voor mensen/huisjes waar dat nodig is. Hij kan schilderen, klussen, etc. Hij zal het telefoonnummer van Lolle overnemen per 1 januari 2018 (tel: 06-51702177).

We wensen Rein een hele goed start en veel succes en vragen u hem hartelijk welkom te heten als nieuwe Beheerder.

__________________________________________________________
Hallo Bewoners van Sleatemar!

Mijn naam is Rein van der Wey en ik ben jullie nieuwe beheerder en stel mij graag aan u voor.

Samen met mijn vrouw woon ik in Ypecolsga en genieten we iedere dag van de fijne omgeving en hebben we prachtig uitzicht op het Slotermeer. Wij hebben drie kinderen en die wonen in Balk en Oudemirdum. Inmiddels zijn we ook al zes jaar trotse Pake en Beppe van vijf kleinkinderen, waaronder een tweeling van pas 4 maanden oud.

De watersport heeft mij altijd aangetrokken. Ik ben jaren werkzaam geweest in de scheepsbouw in Lemmer, daarna in Kampen.
In mijn vrije tijd ga ik vaak fietsen en wandelen in de omgeving.

In de wintermaanden hoop ik dat de vorst goed aan zet, zodat we de schaatsen weer fijn kunnen onderbinden en prachtige toertochten kunnen maken. Daarnaast hou ik mij thuis graag bezig met oldtimers en doe ik in winterstalling.
Ik kan mij trouwens nog goed herinneren dat dit huidige vakantiepark tot ontwikkeling kwam, toen was ik ongeveer 17 jaar, een hele belevenis toen in der tijd. Wie weet, kunnen we nog eens wat herinneringen delen.

In ieder geval hoop ik op een fijne samenwerking en zal ik mijn uiterste best doen om uw recreatieverblijf zo fijn mogelijk te laten verlopen.

Oant sjen!

Vriendelijke groeten,

Rein van der Wey