Selecteer een pagina

Nieuwe website

De zomer schoolvakanties zijn vrijdag voor heel Nederland begonnen, de zon schijnt en ons vakantieparkje is klaar voor het nieuwe zomerseizoen.

En, het valt niet te missen: onze website is vernieuwd. Frisser, overzichtelijker en weer helemaal bij de tijd.

Behalve dat de lay-out van de website geheel is vernieuwd, zijn er nieuwe functionaliteiten. Zo is op de homepage het laatste nieuws en de evenementen agenda met aanstaande activiteiten terug te vinden, er is een ledenchat: een soort forum waar informatie en  wetenswaardigheden kunnen worden uitgewisseld, een prikbord waar u spullen te koop aanbieden/vragen, tips over onderhoud van de huisjes en u kunt zelf foto’s publiceren op de site. Kortom de site is niet statisch en is bedoeld voor en door iedereen op het park. Dus als u suggesties heeft voor content, laat het ons weten via het contactformulier op deze site.

Toegang site

Belangrijk om te noemen is dat de site afgeschermd is (en encrypted) en alleen met de inlog gegevens van buitenplaats Sleatemar bezocht kan worden. U hebt een link ontvangen via email waar een uniek en veilig wachtwoord staat ingevuld. U kunt ook een eigen wachtwoord kiezen, door op het wachtwoord te klikken en dan op “wachtwoord opnieuw instellen”. Daarna kunt met die gegevens inloggen dmv de knop rechtsboven op https://sleatemar.nl

De leden van Buitenplaats Sleatemar moeten zich vrij voelen om alle benodigde informatie uit te wisselen en er op kunnen vertrouwen dat gegevens veilig zijn, wees daarom uiterst zorgvuldig met het delen van inlog gegevens aan derden en bewaar de inloggevens op een veilige plek. Wij zijn allen verantwoordelijk voor het waarborgen voor de privacy van onze leden.

Hebt u problemen met inloggen In de toekomst? Onthoudt dan dat u een mail stuurt naar de ICT commissie: ictcie@sleatemar.nl

Dankwoord
Tot slot willen wij Klaas en Rixt Wieringa, Rik Boelhouwer en Joost de Boer (website maker)heel hartelijk danken voor hun medewerking aan het prachtige resultaat.

Veel plezier met de nieuwe site!