Selecteer een pagina

Watermeters worden vervangen

Vitens heeft de afgelopen tijd alle bewoners een brief gestuurd op hun factuuradres om een afspraak te maken om de watermeters te vervangen. Als er geen afspraak is gemaakt, gaat Vitens zelf actief langs. Met betrekking tot nutsvoorzieningen, is dat afspraak dat Lolle toegang geeft aan deze bedrijven in verband met onderhoud en meteropname, mede door de geringe aanwezigheid van bewoners op het park. Met Lolle is afgesproken dat dit buiten het seizoen gebeurt zodat u hiervan geen hinder ondervindt.

Omdat deze brief volgens Vitens al enige tijd geleden is verstuurd, zal dit niet bij iedereen op het netvlies staan. Het bestuur heeft contact met Vitens om de communicatie voor nu en in de toekomst goed af te stemmen. 25 meters zijn inmiddels vervangen en de komende periode zullen ze wellicht allemaal vervangen worden. Wanneer u de komende maanden van plan bent om Sleatemar te bezoeken, kan het dus zijn dat Lolle samen met iemand van Vitens langs komt om de watermeter te vervangen.

Het kan zijn dat door het vocht niet alle luiken even goed dicht kunnen worden gemaakt en dat de (nieuwe) beheerder in het voorjaar de luiken na zal lopen. Ook hiervoor geldt, mocht u in Sleatemar zijn, dan zou u een niet goed afgesloten luik kunnen aantreffen.